Comedy og tryl

Referencer

Hvad kunderne siger

Brenderup højskole

Tak for skøn underholdning - dine tryllerier skabte en herlig stemning til vores julefrokost! Det kan stærkt anbefales

Victor G. Tresgallo, kontorfuldmægtig

Hej Karl. Når snakken falder på julefrokosten, bliver din optræden ofte nævnt som et af de bedste indslag og det bliver stadig diskuteret hvordan nogle af dine tricks overhovedet kan lade sig gøre....dit trylleshow absolut kun kan anbefales

Cardiosport , Anders Møller

Så takket være 2½ times nonstop flydende og varieret "show" nød firmaet godt af Christian og Karls tilstedeværelse.

Jacob Mathiesen, NycoMed

Tusind tak for en fed oplevelse til vores julefrokost her i firmaet . Som jeg havde lovet dig, ville du blive udfordret af en meget levende flok, som kun respekterer kvalitet. Du kan dit trylleri til fingerspidserne... og bunden af lommerne! Iblandt vores personale er jo en del kloge hoveder, som gjorde hvad de kunne for at lure dig - det kunne de ikke! Tilbage var blot total respekt. Håber du kunne mærke responsen fra dit måbende publikum

Lucia Andersen,Det Kommunale Kartel

Du skal have meget ros herfra - du var med til at gøre vores julefrokost utrolig vellykket.

Nordsjællands Grundskole og Gymnasium

I var så professionelle, overraskende, sjove og meget dygtige til at håndtere 120 snakkende lærere - det i sig selv kræver vist lidt magi! ..

Birthe Krogh

Alle gæsterne synes, dit Stand-Up trylleshow var et forfriskende indslag, og der var megen diskussion, snak og grin bagefter. Vi skulle jo alle sammen gøre os kloge på, hvordan du gjorde. Efterfølgende har jeg fået mange tilkendegivelser om, at din humor passede lige præcis til vores selskab, og at alle synes, du var dygtig, sympatisk, og frisk - ikke selvhøjtidelig, men dejlig ligefrem.

Tandlægerne i Rosensgade Århus

Mange tak for fantastisk underholdning til vores reception. Vi prøver stadigvæk at bryde koden til dine tricks- men selv de største skeptikere må bøje sig især for dine bold- og korttricks. Du var god til at gå rundt til folk og få dem med på dine numre i samtlige de 2½ timer du var der. Kan absolut anbefales- og vi gør det gerne igen!

Lisbeth Andersen Rosengårdcentret, Silkeborg.

Ved Rosengårdcentrets Nytårskur 2002 morede 200 mennesker sig over Christians og Karls trylleunderholdning. Bagefter var vi mange, der sad måbende og spurgte hinanden "Hvordan Søren gjorde de det" Det var meget elegant og vi siger tak for god underholdning.

Birthe Stærk

Tusind tak for sidst. Det var et virkeligt godt show, du og Christian præsterede ved min mands fødselsdag. Alle gæsterne var begejstrede og også lidt provokerede af ikke at kunne "kigge jer i kortene". Der blev talt meget om det i løbet af aftenen og jeg ved, at der er flere, som stadig går og grubler over, hvordan det dog kunne lade sig gøre. Jeg - og jeg tror alle vore gæster - kan varmt anbefale trylleri ved bordene, når der skal holdes fest.

Lars og Karina Rasmussen.

Tusinde tak for en din indsats ved vores bryllup lørdag d. 18/8. Vi var som værter spændt på din underholdning, og vi må sige at der var en meget positiv respons fra samtlige af vores gæster. Det var close-up magic på nærmeste hold, og vores gæster måbede og følte sig godt underholdt. Din måde at fremføre på var i top på en virkelig behagelig måde.

Peter og Christian Keller

Tak for et underholdende show! Det var en fornøjelse at have dig på besøg og folk var virkeligt på.

Codan

Tak for sidst - det var alletiders. Selv de "skarpeste knive i skuffen" kunne ikke følge med. Super Hit !!

Copenhagen Business School

Et kanon underholdende indslag, hvor alle ved bordet er med. Det er med til at starte festen på en sjov måde og få skubbet folk sammen. Vi var et selskab på 540 mennesker og derfor følte vi, at det var vigtig at finde noget underholdning, hvor alle kunne både se og høre hvad der foregik, så en løsning med close up magic gik klart ind.

Kontakt mig for et tilbud.

Jeg giver gerne et uforpligtende tilbud. Bare klik her og udfyld den korte formular.